تخصصی نرین مرجع مقالات آموزش سئو در مشهد

تخصصی نرین مرجع مقالات آموزش سئو در مشهد

تخصصی نرین مرجع مقالات آموزش سئو در مشهد

تخصصی نرین مرجع مقالات آموزش سئو در مشهد

  • ۰
  • ۰

جان مولر از کمپانی گوگل اعلام نموده است گه گوگل می‌تواند محتوای نسخه برداری را حتی پیش از ایندکس شدن آن بوسیله ربات های گوگل (crawled) تشخیص دهد. آموزش سئو در مشهد سوالی که اینجا مطرح گردیده این میباشد که آیا گوگل ورژن ترجمه گردیده ای از یک ورقه را نسخه برداری تلقی خواهد کرد. رایاپارس برای مثالً ترجمه فرانسوی از یک متن انگلیسی، آیا از دید گوگل اسکن آن متن انگلیسی می‌باشد. ahrefs آیا گوگل قدرت تشخیص ترجمه های متعدد از یک کاغذ را دارااست؟ در صورتی‌که  اینگونه میباشد این زمینه چه تاثیری در نتیجه ها کاوش داراست؟

جان مولر برای جواب بدین پرسش تاکید می نماید که گوگل بدنبال علائمی از نسخه برداری بودن محتوا میشود و این مورد حتی پیش از تحقیق محتوای وبسایت فیس می‌دهد. براین اساس صرفا شیوه گوگل برای ایفا اینگونه تشخیصی ساختار URL ورقه میباشد.

به عبارت جان مولر توجه نمایید وی تاکید میکند که پیش از crawling شیت یعنی پیش از اینکه گوگل ربات های خویش را برای تشخیص محتوا برگه ارسال نماید. براین اساس می بایست جایی در نشانی برگه اشاره ای باشد که گوگل بتواند نسخه برداری بودن آن را تشخیص دهد.

این قسمت می‌تواند بعنوان نمونه پارامتر های زبانی در ساختار نشانی کاغذ باشد. پارامتر هایی مانند language=English یا این که language=French یا این که language=German. فرض نمائید آحاد صفحه های وب سایت محتوایی به گویش انگلیسی دارا‌هستند بجز کاغذ ای که در URL آن ها عبارت language=Spanish درج شد‌ه‌است. در اینگونه حالتی این ورقه ممکن میباشد ورژن اسپانیایی برگه ای دیگر در حیث گرفته خواهد شد که استفاده کننده با سویچ کردن گویش به آن شیت وارد می گردد. بدین ترتیب ممکن میباشد که‌این شیت به وسیله گوگل در لحاظ گرفته نشود.

البته در حالتی‌که گویش تارنما را در لحاظ نگیریم. این نکته که جان مولر اعلام میکند در موردها دیگری نیز ممکن میباشد محتوا را اسکن تشخیص دهد. بعنوان نمونه در ساختار صفحه های همواره ممکن میباشد که قسمت هایی از ساختار صفحه های تماماً یکسان باشد.  

جان مولر در جواب در این زمینه می‌گوید: محتواگذاران و مدیران تارنما می‌توانند با مقداری توجه از ساخت محتوای تکراری اجتناب نمایند. البته تولید محتوای  تکراری در هر سایتی می‌تواند فیس دهد. خویش گوگل هم از این قاعده جدا نیست.

سوال و جواب با جان مولر:
جان مولر در ویدئویی که در زمینه‌ی با محتوای تکراری ارائه داده میباشد در جواب به پرسش: آیا قرار دادن مطالبی که مخاطبان ما در گوگل پلاس برای ما نوشته اند در وبسایت و هایلایت کردن آن و به کار گیری از آن بعنوان برند آپ Markup (در شیت نتیجه ها کاوش گوگل به اکران در می‌آید.) از لحاظ گوگل مشکلی دارااست یا این که نه. جواب اعطا کرد که مطلقاً اینگونه محتوایی با سیاست گوگل ناهم خوانی دارااست. در کل گوگل به شما قابلیت و امکان استعمال از به این شکل محتواهایی را تحت عنوان Rich snippet نمی دهد. البته شما می‌توانید به مطالبی که خوانند‌گان در شبکه‌های‌مردمی برای شما می نویسند پیوند بدهید. در پی پرسش از جان مولر پرسیده شد که در صورتی‌که این برخورد ها بصورت خودکار از گوگل پلاس خوانده گردد و بصورت برند آپ  Mark up به کارگیری نشود چطور؟  جان مولر در جواب اظهار‌کرد که مطمئن وجود ندارد که‌این طرز نیز با اصول گوگل مطابقت داشته باشد. البته بایستی بیشتر این قضیه را تحقیق کند.

پرسش آینده از جان مولر این بود که در وبسایت چند محتوای نسخه برداری گردیده بود که حذف گردیده‌است اما با وجود حذف آن‌ها و بروز رسانی نقشه وبسایت همچنان در اینترنت مستر پیام غلط اخذ میکنیم عامل این پیام های غلط چیست؟

جان مولر در جواب خاطرنشان کرد که در‌حالتی که پروسه حذف پوشه ها را طبق راهنمای گوگل اعمال داده باشید. احتمالاً با یک باگ در کنسول کاوش طرف هستیم که می بایست سنجیده شود.

جان مولر تاکید کرد که صفحاتی که خطای 404 می‌دهند هیچ سیرتکامل تاثیری بر روی جایگاه وبسایت در گوگل ندارند. به این ترتیب نیازی به نگرانی در باره این پیام غلط وجود ندارد. صراحت دارد که ما مدام می‌گوییم که خطای 404 برای وب سایت بهتر وجود ندارد. البته گوگل می‌داند که‌این ها خطای تکنیکی می‌باشند و تا زمانیکه شما بازدارنده رباتهای گوگل برای دیدن این صفحه های نشوید مشکلی برای seo وبسایت شما وجود نخواهد داشت.

پرسش آینده این بود که با وجود آنکه وبسایت مپ تارنما 10 سال میباشد که تاسیس شده است و ربات گوگل همچنان روزمره برای بازدید به آن مراجعه میکند استدلال اینکار چیست؟

جان مولر توضیح می‌دهد که اینکار برای تشخیص بروز رسانی های تارنما مورد نیاز میباشد و هر توشه که گوگل در نقشه وب سایت شیت جدیدی مشاهده نماید و یا این که کاغذ ای از نقشه تارنما حذف خواهد شد. ربات گوگل مجدداً بدین فولدر مراجعه خواهد کرد.

پرسش: آیا قرار دادن یک تیتر اثبات بعنوان بخشی از اسم صفحه ها شغل صدق میباشد؟

جواب جان مولر: به شرط آنکه این تیتر اثبات به مخاطبان شما داده ها بیشتری از محتوای شیت بدهد جاری ساختن این شغل بلامانع میباشد. البته اگر استفاده کننده با این تیتر رابطه بر قرار نکند قادر است سبب مشکلاتی برای تارنما گردد. ایفا این عمل مستقیماً بر روی سکو بندی وبسایت در گوگل اثری ندارد. بدین ترتیب بایستی مشاهده کنید که سود اجرا آن بر روی نرخ کلیک مخاطبان در شیت حاصل کاوش چیست. در شرایطی‌که عبارتی که شما استعمال میکنید. مخفف کلمه و واژه ای میباشد که یوزرها آن را در گوگل کاوش می نمایند. به طبعً این نصیب از تیتر وبسایت میتواند به ارتقا نرخ کلیک و ارتقا فروش شما بیانجامد. ولی در‌حالتی که اینگونه وجود ندارد شما تیتر باصرفه ای برای صفحه های خویش تعیین نکرده اید. که‌این دستور خویش قادر است به افت سکو وبسایت شما در گوگل بیانجامد.

پرسش: برای یک کمپانی ساخت سایت عالی میباشد که وب سایت مشتریانش را با لغات کلیدی وقت گیر باصرفه نماید و یا این که با لغات کلیدی کوتاه

جواب جان مولر: سئو تارنما از آن مواقعی وجود ندارد که اینجانب به شما بیان کنم می بایست از این شیوه بروید و یا این که آن رویکرد سریعتر به سود می رسد. شما بایستی برای مجموع مشتریان خویش نحوه های گوناگون را پژوهش نمایید و مشاهده کنید که مشتریانشان به کدام نحوه شایسته ترین جواب را می دهند. برای یک وب سایت لغت ها کلیدی بلند شایسته ترین نحوه سئو میباشد. و برای یک تارنما این طریق به هیچ وجهً کاربردی ندارد. و برای وب سایت دیگری این طریق برای آغاز فعالیت مطلوب میباشد البته با آن نمیتوان وب سایت را از یک حد بزرگتر کرد و بایستی درپی از لغت ها کلیدی کوتاه به کار گرفت.
 

  • ۰۱/۰۶/۲۷
  • شهریار شاهان

آموزش سئو در مشهد